big background

digibieb

nieuws

Kennismakingsactie Jeugdwerk Limburg 2019

Jeugd- en jongerenwerkorganisaties, die nader kennis willen maken met Jeugdwerk Limburg en haar dienstenaanbod, kunnen geheel vrijblijvend gebruikmaken van een jaar lang gratis lidmaatschap. Aanmelden kan elk moment. 
Deze aanbieding geldt ook voor andere vrijwilligersorganisaties, die gebruik willen maken van het dienstenaanbod. 

Lid worden van Jeugdwerk Limburg?

Jeugdwerk Limburg is een vereniging van 120 door vrijwilligers gerunde jeugd- en jongerenwerkorganisaties in Limburg. Dit zijn jeugdwerkorganisaties die wekelijks clubwerk en andere activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren organiseren, maar ook kindervakantiewerkorganisaties.

Jeugdwerk Limburg is een vraaggerichte organisatie. Zij ondersteunt met haar activiteiten de lokale vrijwilligers bij de uitvoering van hun werk. Zo zijn er de adviseurs van Jeugdwerk Limburg. Zij dienen als vraagbaak en kunnen antwoord geven op vele vragen.

Daarnaast heeft Jeugdwerk Limburg een breed scholingsaanbod, dat bestaat uit meer dan 60 verschillende workshops. Deze kunnen desgewenst ook op maat worden aangeboden binnen de eigen jeugdwerkorganisatie.

Naast activiteiten voor vrijwilligers is er in Noord- en Midden-Limburg jaarlijks de regionale spellendag Rollebol voor de jeugdleden van de organiserende clubs.

Het lidmaatschap van Jeugdwerk Limburg kost € 89,00 per jaar, voor kindervakantiewerk organisaties bedraagt de contributie € 36,00 per jaar. Leden krijgen een aantal zaken gratis, zoals FLITS en ander informatiemateriaal én het contact met de jeugdwerkadviseur.

Voor scholingsactiviteiten en uitgebreider advies wordt een betaalbaar tarief gevraagd. Zo kosten scholingsactiviteiten voor lidorganisaties € 10,25 per persoon of € 82,00 per groep. Niet- lidorganisaties betalen respectievelijk € 20,50 en € 165,00.

Meer informatie vind je op de website en bij de medewerkers van Jeugdwerk Limburg, telefoon (0475) 31 51 51 of e-mail info@jeugdwerklimburg.nl.

URL : Wie zijn wij?
Email : info@jeugdwerklimburg.nl
Volg ons op Facebook
Mogelijk gemaakt door de provincie Limburg

contact

Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op:

Jeugdwerk Limburg
: Postbus 1048, 6040 KA Roermond
: (0475) 31 51 51
: info@jeugdwerklimburg.nl
Terug naar boven